Häng med mig och mina härliga kollegor på någon av alla underbara yoga- & träningsresor. Hoppas vi ses!


Träningshelg på Körunda
25-27 oktober 2019

 

 

Ladda batterierna inför vintern på ToppHälsas träningshelg på natursköna Körunda!

När: 25-27 oktober 2019
Var: Körunda Hotell
Pris: 4295 kr (enkelrumstillägg 500 kr)
Allt detta ingår:
– Boende, del i dubbelrum
– Frukost, lunch och middag
– Tillgång till relaxavdelningen och bastuflotten
– All träning enligt program
– Föreläsning

Körunda är ToppHälsas andra hem och nu bjuder vi återigen hem dig till vår träningshelg i oktober! Dansa dig svettig till härlig Latin Salsa, Energy Jive och Cha cha tillsammans med proffdansaren från Let´s Dance Kristjan LootusPaolo Roberto utmanar dig med tuff bootcampträning där både flåset och musklerna får sig en genomkörare! Få tips och tricks på hur du utvecklar ditt löpsteg för att komma igång med löpningen och kunna springa längre. Dessutom får du pröva på olika former av yoga under helgen tillsammans med Beatrice Sjöberg Magnusson!

Efter en härlig middag på lördagskvällen får vi slappna av och skratta till underbart rolig stand up av en av Sveriges mest framstående komiker – Marika Carlsson. Hon har varit med i bland annat i humorprogrammet Parlamentet och Stockholm Live. Hon har varit värd för Sommar i P1 och har det egna programmet Marika i P4. Marika har utsetts till Årets kvinnliga komiker vid Svenska Stand up-galan två gånger.

Nu senast var Marika Carlsson aktuell med supersuccén Jag är gud. En standup-föreställning där hon gjorde upp med sin sexuella läggning och kristna uppväxt. Med sin komiska vinkel lyckas hon ge nytt ljus på den heliga skriftens fallgropar.

Dessutom får ni lyssna till Sara Hoy som föreläser utifrån sin nya bok Yoga, vetenskap & fakta. Ny spännande forskning visar att yogan inte bara ökar välbefinnandet, utan även kan ge bland annat en ökad stresstålighet, hjälpa vid depression och oro och minska risken för hjärt-kärlsjukdom. Förutom att presentera fakta ger Sara praktiska tips på enkla yogaövningar och strategier du kan använda för en hållbar hälsa och att förebygga vanliga sjukdomar.

——————————————————————————————————————–

 
 

Yogahelg på The Steam Hotel

9-10 november 2019

 

 

Följ med tidningen Topphälsa till magiska The Steam Hotel i Västerås.

När: 9-10 november 2019
Var
: The Steam Hotel, Västerås
Pris: 3995 kr (enkelrumstillägg tillkommer)
Allt detta ingår:

 

 

– Boende lör- sön (del i dubbelrum)
– 2 frukostar
– 2 luncher
– 3-rättersmiddag
– Hälsosamma mellanmål
– Lugna härliga Yin yoga och Hatha yoga
– Fysiska Vinyasa Flow yoga
– Ashtanga yoga
– Andningsworkshop
– Föreläsning
Denna helg bjuder på ett smörgåsbord av härliga yogaklasser som utsträckande Yin yoga och Hatha yoga med skön justering av axlarna, energigivande Vinyasa Flow och Ashtanga yoga. Vi lär oss den så viktiga andningstekniken och njuter av avslappnande meditation. Beatrice Sjöberg Magnusson och Ari Lipponen är era yogalärare som kommer vägleda er under helgen.
 
Vi äter fantastiska måltider med modern och rustik touch och fokus på det gröna och gårdsnära. Efter helgen kommer du få med dig verktyg och inspiration och kunna yoga och meditera på egen hand hemma, för att uppnå hälsa och harmoni i vardagen.
——————————————————————————————————————–
 

Löpning, Yoga och Styrka Playitas Resort 2-9 dec 2019

 

Följ med Sverige Springer & Apollo till Playitas på Fuerteventura.

Åk med på en stjärnspäckad  löparresa tillsammans med Anna & Emil Jönsson Haag, Andreas OdénBianca Salming och Bea Sjöberg Magnusson till Playitas Resort för en härlig träningsvecka med löpning i fokus.

Träningsveckan med Sverige Springer erbjuder något för alla, men löpningen är central. Vi jobbar bland annat på att förbättra ditt löpsteg, få inspirerande pass som du själv kan ta med dig hem, förbättra din löpstyrka och bygga upp hela din kropp med ”yoga för löpare”.

En allsidig träningsresa

Tillsammans med Sverige Springers profiler bjuder vi in till en allsidig träningsvecka med löpning och yoga i Centrum. Anna och Emil Jönsson Haag delar med sig av stimulerande löppass. Bland annat med inspiration från ett drygt decenium i längdlandslaget i bagaget. Intervallpass, långpass, stavgångspass som stärker alla din löpmuskler.

Sveriges just nu bästa sjukampare, Bianca Salming erbjuder löpskolning och omväxlande styrketräning, och yogainstruktören Beatrice Sjöberg Magnusson välkomnar till yogapass anpassade för löpare, men också pass som alla kan ta del av.

Spännande föreläsningar, organiserad morgonjogg, gemensamma middagar och härlig gemenskap. Utöver sex specialdesignade träningspass per dag står hela Playitas gedigna utbud till ditt förfogande med simning, gruppträning, tennis, volleyboll och mycket, mycket mer.

Veckans program

Vem kan delta?

Träninsresan med Sveriger Springer vänder sig till dig som vill få utmanande träning i överflöd, men passar lika bra för dig som vill resa med ett prestigelöst gäng där välkomnande atmosfär och inkluderande gemenskap är centralt.

Dokumentering av Sverige Springer-resan

Ett av Sverige Springers filmteam är på plats under hela veckan. Träningen och gemenskapen dokumenteras och när deltagarna kommer hem väntar en härlig sammanfattning av veckan i en inspirerande film som alla deltagare får.

Vill du inte synas på bild eller film är det inget problem. Ingen behöver medverka som inte vill, men alla får filmen i efterhand.

Som alltid med Sverige Springer är lust och glädje nyckelord, så ta chansen att haka på den historiska första resan tillsammans med Sverige Springer.

Utrustning

  • Löparskor för bana och terräng, träningskläder för löpning och övrig träning.
  • Kläder för löpning och väder.
  • Simkläder för de som önskar sträcka ut i poolen.

Stavar, yogamattor, styrketräningsutrustning mm finns på plats.