TOPPHÄLSA PÅ KÖRUNDA

EN KOMPLETT HELG I HÄLSANS TECKEN 1-3 MAJ 2020

ToppHälsa är tillbaka på Körunda Hotell där Paolo Roberto utmanar dig med tuff bootcampträning där både flåset och musklerna får sig en rejäl genomkörare. Balansera sedan denna tuffa träning med Moveoo, Jose Nunez banbrytande koncept där du får utmana dig i en träningsmetod där variation står i centrum. Här utmanas du på ett varierat, individuellt och naturligt sätt – vi lovar både träningsvärk, övningar du aldrig testat tidigare – och många skratt! Såklart blir det också föreläsningar. Dessutom får du pröva på olika former av yoga under helgen tillsammans med Beatrice Sjöberg Magnusson! Kokboksförattaren, receptkreatören och kostrådgivaren Ulrika Davidsson gästar oss under helgen vilket helt klart kommer att inspirera dig till 100 %.Intresseanmälan

José Nuñez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. Jose har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

Beatrice Sjöberg Magnusson yogalärare på Soyoga och grundare av ekologiska yogaklädmärket Sobea. Tillsammans med Beatrice får vi upp flåset i härliga energigivande Vinyasa Flow yoga-klasser och Ashtanga yoga-klasser och lär dig andningsteknik.

Paolo Roberto är mannen med bokstavligen många bollar i luften – flerfaldig svensk och nordisk mästare i Taekwondo och kickboxning, programledare på TV, har skrivit sex böcker om mat och träning, har det egna matmagasinet Paolo’s mat, restaurangkedjan Pane Fresco i Stockholm, Göteborg och Norrköping och jobbar aktivt med konferenshotellet Körunda.

Ulrika Davidsson är kostrådgivaren, receptkreatör och kokboksförfattaren som just nu är aktuell med boken ”66 days of challenge”. Ulrika är Sveriges mest produktiva kokboksförfattare med 30 utgivna böcker som sålt i mer än 1 miljoner exemplar. Under helgen får du höra Ulrika föreläsa om spännande boken ”66 days of challenge.

Vi välkomnar dig till en härlig helg full av energi. Utöver schemats innehåll inkluderas två nätters boende.

Pris: 4 495 kr fre-sön (del i dubbelrum)
enkelrumstillägg: 500 kr
Ingår: Del i dubbelrum, frukost, lunch och middag, tillgång till relaxavdelningen och bastuflotten, alla våra ledarledda träningspass och föreläsningar.
Boka på 08-520 390 30 eller e-post info@korunda.se, du kan även fylla in intresse längre ner så återkopplar vi till dig.L