Löpning, Yoga och Styrka på Playitas Resort 2-9 dec 2019

Följ med Sverige Springer & Apollo till Playitas på Fuerteventura.

Åk med på en stjärnspäckad  löparresa tillsammans med Anna & Emil Jönsson Haag, Andreas OdénBianca Salming och Bea Sjöberg Magnusson till Playitas Resort för en härlig träningsvecka med löpning i fokus.

Träningsveckan med Sverige Springer erbjuder något för alla, men löpningen är central. Vi jobbar bland annat på att förbättra ditt löpsteg, få inspirerande pass som du själv kan ta med dig hem, förbättra din löpstyrka och bygga upp hela din kropp med ”yoga för löpare”.

En allsidig träningsresa

Tillsammans med Sverige Springers profiler bjuder vi in till en allsidig träningsvecka med löpning och yoga i Centrum. Anna och Emil Jönsson Haag delar med sig av stimulerande löppass. Bland annat med inspiration från ett drygt decenium i längdlandslaget i bagaget. Intervallpass, långpass, stavgångspass som stärker alla din löpmuskler.

Sveriges just nu bästa sjukampare, Bianca Salming erbjuder löpskolning och omväxlande styrketräning, och yogainstruktören Beatrice Sjöberg Magnusson välkomnar till yogapass anpassade för löpare, men också pass som alla kan ta del av.

Spännande föreläsningar, organiserad morgonjogg, gemensamma middagar och härlig gemenskap. Utöver sex specialdesignade träningspass per dag står hela Playitas gedigna utbud till ditt förfogande med simning, gruppträning, tennis, volleyboll och mycket, mycket mer.

Veckans program

Vem kan delta?

Träninsresan med Sveriger Springer vänder sig till dig som vill få utmanande träning i överflöd, men passar lika bra för dig som vill resa med ett prestigelöst gäng där välkomnande atmosfär och inkluderande gemenskap är centralt.

Dokumentering av Sverige Springer-resan

Ett av Sverige Springers filmteam är på plats under hela veckan. Träningen och gemenskapen dokumenteras och när deltagarna kommer hem väntar en härlig sammanfattning av veckan i en inspirerande film som alla deltagare får.

Vill du inte synas på bild eller film är det inget problem. Ingen behöver medverka som inte vill, men alla får filmen i efterhand.

Som alltid med Sverige Springer är lust och glädje nyckelord, så ta chansen att haka på den historiska första resan tillsammans med Sverige Springer.

Utrustning

  • Löparskor för bana och terräng, träningskläder för löpning och övrig träning.
  • Kläder för löpning och väder.
  • Simkläder för de som önskar sträcka ut i poolen.

Stavar, yogamattor, styrketräningsutrustning mm finns på plats.

Boka HÄR